Teamleader Inbound Van de Velde Lingerie – Wichelen, Oost-Vlaanderen

Denk je bij Van de Velde spontaan aan luxelingerie, fashion en design? Dat klopt.
Wist je ook dat het bedrijf een uitgebreide productievestiging heeft in Wichelen?
Ben je een teamleader of productiemedewerker met ervaring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een internationale omgeving? Dan is deze functie bij Van de Velde zeker iets voor jou.
Wat startte als een familiebedrijf in 1919 groeide uit tot een stabiel en toonaangevend modebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. Ook tijdens die groei bleven de familiale waarden altijd behouden: passie, kwaliteit, consumenten en klanten centraal, ondernemerschap, samen sterk en authentiek. Het DNA dat ons elke dag verbindt en verwoordt hoe we handelen en waar we voor staan.
We zijn op zoek naar een teamleader inbound die dezelfde waarden deelt en ernaar uitkijkt om bij te leren en samen met ons te bouwen aan een digitale en duurzame toekomst.

Je functie

Als teamleader ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen, begeleiden en evalueren van 30 medewerkers of meer.
Dat vertaalt zich in volgend takenpakket:

 • Je coacht en ontwikkelt jouw medewerkers om de competenties, vaardigheden en know how optimaal te benutten en te ontwikkelen. Je werkt een trainingsmatrix uit om jouw medewerkers crossfunctioneel in te zetten.
 • Je bent een sterke people coach die zijn of haar medewerkers ondersteunt en opleidt. Je geeft duidelijk feedback en streeft naar optimale samenwerking in het team.
 • Je ziet toe op de correcte uitvoering van de werkzaamheden op basis van de aangegeven dagplanning om de vooropgestelde doelen te behalen.
 • Je staat in voor safety, discipline, ergonomie en kwaliteit binnen de afdeling. Daarbij analyseer je het proces en doet voorstellen ter verbetering.
 • Je behoudt een continu overzicht over de geleverde kwaliteit en kwantiteit van jouw team.
 • In het kader van LEAN neem je actief deel aan de dagstart en geef je zelf presentaties.
 • In het kader van Quality Assurance en continu verbeteren, geef je zelf verbeteringen aan, neem je actief deel aan verbeterprojecten. Je hebt een sterk bewustzijn rond Kwaliteit bij Van de Velde en wil dit mee verder verbeteren.

Je profiel

 • Je hebt een bachelor of gelijkwaardig door ervaring – bij voorkeur in een operationele omgeving en in een coachende rol.
 • Je bent communicatief, houdt van het begeleiden van mensen en neemt graag initatief.
 • Een eerste ervaring in het aansturen van een team is een plus
 • Ervaring met verschillende operational excellence systemen (LEAN, 5S, Kaizen) is een plus.
 • Je hebt een vlotte kennis van het Nederlands en Engels en kan goed overweg met MS Office. Je bent daarenboven bereid te leren werken met ons ERP-systeem.
 • Je bent sterk organisatorisch en stressbestendig.

Ons aanbod

 • Een contract van onbepaalde duur op voltijdse basis (39u/week) in een stabiel en internationaal beursgenoteerd modebedrijf.
 • Een competitief loon met extralegale voordelen in functie van de job.
 • Je bouwt ADV-dagen op bovenop het wettelijke verlof.
 • Je kan rekenen op een grondig opleidingstraject bij opstart, die een stevige basis legt voor optimale ontplooiingskansen achteraf.
 • Een uitdagende en autonome job in een stabiel, internationaal en beursgenoteerd modebedrijf met een aangename bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.

 

We willen graag benadrukken dat we elk sollicitatieproces met grote zorg en aandacht behandelen. De kandidaten die niet voldoen aan het gezochte profiel, willen we er vriendelijk op wijzen dat we mogelijk niet direct zullen antwoorden op hun sollicitatie. Als jouw kwalificaties niet beantwoorden aan de minimumvereisten, is het niet zinvol om op de vacature te reageren.

Onthoud echter dat we de waarde van elke kandidaat erkennen en waarderen, en we moedigen iedereen aan je cv door te sturen via het contactformulier voor eventuele andere mogelijkheden die beter aansluiten bij je vaardigheden en achtergrond. We zijn altijd op zoek naar talent en houden graag contact voor toekomstige kansen die perfect passen bij wat jij te bieden hebt. Bedankt voor je begrip en blijf op de hoogte van onze updates!

Judith Dauwe is verantwoordelijk voor deze selectieprocedure. Zij zal uw sollicitatie zorgvuldig evalueren. Mocht uw profiel aansluiten bij de vereisten van de functie, dan zal zij contact met u opnemen om een eventuele verdere voortgang van de sollicitatieprocedure te bespreken.

We verwerken alle sollicitaties vertrouwelijk, met discretie en deontologisch correct.